Завладяваме Европа!

Екипът на Leader Polymer LLC участва в XI-та международна специализирана изложба "KIDS 'TIME 2020", която се проведе в Полша.

KIDS 'TIME е най-голямото изложение за детската индустрия в Централна и Източна Европа и едно от най-важните в света. Тази изложба, организирана във B2B формат, обединява най-важните производители и дистрибутори на детски стоки и аксесоари.

Интересни цифри:

  • - Три ярки изложбени дни, 8 изложбени зали, препълнени с предложения от производители и дистрибутори.
  • - Повече от 537 участници, включително 73 чуждестранни компании от 20 държави: Австрия, Белгия, Кипър, Испания, Нидерландия, Германия, Русия, Турция, САЩ, Великобритания и Италия.
  • - Около 8000 гости от 50 държави

На изложението предоставихме продукта ОРТО ПЪЗЕЛ - ортопедични модулни постелки.

Нашият продукт получи висока положителна оценка от гостите на изложението и бе отбелязан от търговския представител на Камарата на промишлеността в Полша.

Искаме да отбележим, че получихме отлична обратна връзка и от собствениците на полски частни детски градини. Това показва, че продуктът, който произвеждаме, е качествен, уникален, функционален, и сертифицирането е валидно дори в рамките на Европейския съюз.

Още в първия ден бяха събрани повече от двадесет контакта на големи дистрибутори от цяла Европа, готови да си сътрудничат с нас!

Представеният от нас щанд беше пълен с посетители на изложбата през всички дни! Преса, интервюиращи, гости, партньори и бъдещи партньори! Беше пълна къща! :

На изложението предоставихме продукта ОРТО ПЪЗЕЛ
На изложението предоставихме продукта ОРТО ПЪЗЕЛ
ОРТО ПЪЗЕЛ